playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

SCREEN DIVE: Exquisite Chorus (Playshop)

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele concertprogramma.

Screen Dive, ons online platform voor interactieve audiokunst, overbrugt tijdens Gaudeamus 2022 de kloof tussen de online en offline wereld met een breed scala aan workshops, optredens, jams en meer.

Tijdens de Vrijdagavond presenteert Elizabeth Jigalin een speeltuin/performance/workshop die elementen uit haar ScreenDive HTML5-opera/game EXQUISITE CHORUS transformeert in een chaotisch nieuwsgierig ecosysteem van activiteiten voor luisteraars en makers.

Elizabeth houdt ervan om nieuwsgierige zandbakken met geluid te componeren en met anderen samen te werken om elementen van muziek, spel, theater en het alledaagse te combineren. Elizabeth werkt samen met artiesten uit verschillende disciplines, doelgroepen, deelnemers en gemeenschappen om onverwachte ontmoetingen met muziek te creëren. Elizabeth wordt in haar muziek vaak aangetrokken door miniatuurvormen, de kleur rood, objecten, lijstjes, speelsheid, oren, instrumentenbouw, zine maken, doe-het-zelf elektronica, ephemera en muziek maken ‘buiten de gebruikelijke orde der dingen’.

Screen Dive is genereus ondersteund door een projectbijdrage van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.