playlist: Gaudeamus Recordings playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar programma

Seminar: Inspiraties en kansen in een kosmopolitische muzikale omgeving

Seminar Jonas Bisquert

De tijd dat je als componist opgroeide in een vastomlijnd muzikaal (veelal West-Europees) kader en maar weinig meekreeg van wat daarbuiten gebeurde is voorgoed voorbij. Ook de scheidslijn tussen ‘professionele’ en ‘amateur’-muziek wordt steeds onduidelijker: er valt immer soms net zoveel inspiratie te vinden bij muzikanten op een bruiloft of een feest als in de concertzaal. Je eigen muzikale identiteit vind je meer en meer door je te voeden en te verrijken met die van de ander.

Onder leiding van moderator en Gaudeamus-programmeur Jonás Bisquert worden in dit seminar nieuwe uitdagingen en kansen onderzocht in een voortdurend veranderende kosmopolitische wereld. In verschillende lezingen, tafelgesprekken en een panel met jonge makers, organisatoren, onderwijsspecialisten en musici loodst moderator Bisquert ons langs diverse vraagstukken, hete hangijzers en nieuwe trends.

Dit seminar is voor een beperkt publiek live te bezoeken in TivoliVredenburg. Klik rechts om uw (gratis) tickets te bestellen. Ook zal het seminar als livestream te zien zijn. Daarbij kun je een donatie doen volgens het pay-as-you-like principe. Voor meer informatie check de tickets & info pagina.