Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Seizoen

Culturele Zondag: Utrecht Centraal – Maya Fridman

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele concertprogramma.

Tijdens Utrecht Centraal wordt de gehele breedte van de Utrechtse muziekscene in het zonnetje gezet. Geniet van muziek in alle soorten en maten op een even zo divers aantal locaties in de binnenstad van Utrecht. Uiteraard ontbreekt Gaudeamus niet op het programma!

Maya Fridman – An Afternoon with Friends
Tijd: 16:30 uur
Locatie: BAK (basis voor actuele kunst)

De komende twee jaar is de van oorsprong Russische Maya Fridman in residentie bij Gaudeamus. Ze is een ware master op de cello, ze kan en speelt alles: klassiek, pop, (gothic) rock, folk, jazz, nieuwe muziek of flamenco. Haar veelzijdigheid staat centraal in dit concert, waarin Maya op haar cello voor muzikaal vuurwerk gaat zorgen samen met vrienden van over de hele wereld: Arezoo Rezvani (Santur), Farid Sheek (Daf), Helena Basilova (piano/klassiek), Gayle Skidmore (singersongwriter), Jochem Braat (piano/jazz), Sofiko Nachkebiya (dans) en Robin Coops en Eric Magnee (Human 2.0).

Op zondag 3 juni kunnen bezoekers van het concert van Maya de tentoonstelling Eerste persoon meervoud: empathie, intimiteit, ironie en woede in BAK (basis voor actuele kunst) gratis bezoeken.