playlist: Podcast Curious Ears playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
Registreer voor festival updates
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het programma online bekijken?

ticket informatie

Het programma bestaat dit jaar uit 2 componenten:

ONLINE Alle online programma’s zijn via onze website beschikbaar volgens een pay-as-you-like-principe. Je hoeft niet in te loggen, je hoeft geen speciaal programma te downloaden. Je hoeft enkel met de internetbrowser van je keuze naar www.gaudeamus.nl te gaan en de livestream die bezig is aan te klikken. Via de pay-as-you-like-knop kun je dan, als je dat wilt, een donatie doen. Laat vooral ook in het chatscherm weten wat je van het concert vindt!

FYSIEK Voor alle concerten waar bezoekers fysiek bij aanwezig kunnen zijn, zijn tickets te koop met een vaste prijs van €21,50 incl transactiekosten. Vanwege de bijzondere omstandigheden hebben we besloten om dit jaar eenmalig géén kortingsprijzen te hanteren.

Vrijwel alle fysieke concerten zijn ook online te bekijken.

Tickets zijn enkel online te koop, via gaudeamus.nl, tot een uur voor aanvang van het concert. Voor hulp bij aankoop of andere vragen kunt u iedere festivaldag terecht bij de festivalbalie in TivoliVredenburg. Deze is geopend van 18:00 tot 20:00.

RICHTLIJNEN We volgen nauwgezet de nationale richtlijnen en regels in de productie van onze concerten. Het is mogelijk dat hierdoor in de aanloop naar het festival wijzigingen optreden in capaciteit of de locatie. Bekijk verder de up to date informatie over de richtlijnen rondom Covid-19 en de gevolgen daarvan voor de individuele evenementen.

Vragen over je tickets? Neem contact op via kassa@gaudeamus.nl