playlist: Podcast Curious Ears Season 2 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Passe-partout

Zoveel mogelijk concerten bijwonen en vijf dagen lang proeven van de nieuwste muziek? Bestel dan de passe-partout. Met deze passe-partout heb je toegang tot elk concert tijdens Gaudeamus Festival 2022.

Gaudeamus '22

9 mini festivals met nieuwe muziek voor nieuwsgierige mensen

ticket informatie

ONLINE KAARTVERKOOP Tickets zijn enkel online te koop, via gaudeamus.nl, tot een uur voor aanvang van het concert. Het is niet meer nodig om een account aan te maken om tickets te kopen via onze webshop: enkel je e-mailadres invoeren is genoeg. Je gegevens worden bewaard, dus als je extra gegevens invult (zoals je postadres omdat je graag post van ons ontvangt) hoef je dat een volgende keer niet nogmaals te doen, je gegevens zijn dan met je e-mailadres verbonden.

E-TICKETS Tickets worden als e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Toon je ticket bij aankomst: dat kan gewoon vanaf je telefoon. Printen hoeft niet.

FESTIVALBALIE & TOEGANG Deze e-ticket moet je straks op het festival inruilen voor een polsbandje aan de festivalbalie. Hiermee mag je in principe naar alle concerten die vallen binnen het door jou gekochte ticket. Let wel op: wees op tijd, want vol = vol.

Meer informatie over tickets