Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Coronavirus en Gaudeamus

laatste update: 22 oktober 2020 15:42

Zou je een concert bezoeken, maar heb je verkoudheidsklachten? Op deze pagina verwijzen we je naar de actuele informatie.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden speciale maatregelen voor theater- en concertbezoek. De publieksopstelling van al onze concerten is aangepast aan de 1,5 meter maatregel. Daarom is er per concert maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Mocht het door versoepeld beleid mogelijk zijn, dan komen er meer kaarten beschikbaar.

Coronamaatregelen

  • Het concert wordt gespeeld volgens het corona-protocol van branchevereniging NAPK
  • Houd alsjeblieft 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (38 graden of hoger).
  • Mocht je na aankoop van je ticket verkoudheidsklachten ontwikkelen, dan kun je je tot 4 uur voor aanvang afmelden via kassa@gaudeamus.nl en je aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je echter het liefst een dag voor het concert af, dan kunnen we eventueel iemand anders blij maken met je ticket(s).

Concertlocaties
Onze concerten vinden plaats in o.a. TivoliVredenburg , Kunstruimte KuuB en Het Huis Utrecht. Voor specifieke informatie over je bezoek aan een van onze concertlocaties verwijzen we je graag naar de speciale informatiepagina’s van de desbetreffende concertlocaties.