playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

Testen voor toegang & 1,5 meter

Na een uitgeklede 2020-editie zijn we dit jaar een stuk vrijer. Wij hebben recent besloten bij vier locaties de mogelijkheid te creëren voor het ontvangen van meer bezoekers. Toch zijn er natuurlijk nog een aantal maatregelen bij verschillende concerten.

Voor alle concerten in TivoliVredenburg, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd en De Helling geldt dat je naast een toegangsticket ook je identiteitskaart (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) en een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Dit laatste is een bewijs dat je gevaccineerd bent, of in de 24 uur voorafgaand aan het concert een negatieve test hebt gedaan via testenvoortoegang.nl, of minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs verkrijg je door naar coronacheck.nl te gaan en in te loggen via DigiD. Daarna kun je het via de CoronaCheck-app op je telefoon laten zien, of het uitprinten op papier.

Ook internationale vaccinatieboekjes, internationale QR-codes en uitgeprinte COVID-certificaten worden geaccepteerd.

Goed om te weten: Er is een testen-voor-toegang-locatie in Hoog Catharijne. Zo kun je je direct (gratis) laten testen op weg naar het concert. Meer informatie:

Testenvoortoegang.org / locatie Hoog Catharijne
Adres Godebaldkwartier 79 (Unit W170)
3511 DN Utrecht

Voor alle concerten in de overige locaties geldt dat deze zittend plaats vinden met 1,5 meter afstand tussen het publiek. Er is bij deze concerten geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig.

Ga voor meer informatie naar de website van de Rijksoverheid.