playlist: Gaudeamus Recordings playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

Coronavirus en Gaudeamus

We zien er heel erg naar uit om je te ontvangen tijdens Gaudeamus Muziekweek 2020! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook het bezoeken van ons festival. We volgen hierbij de geldende richtlijnen van het RIVM. Uiteraard doen we er alles aan om je bezoek aan een van onze concerten veilig, maar bovenal prettig te laten verlopen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden speciale maatregelen voor theater- en concertbezoek. De publieksopstelling van al onze concerten is aangepast aan de 1,5 meter maatregel. Daarom is er per concert maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Mocht het door versoepeld beleid mogelijk zijn, dan komen er meer kaarten beschikbaar.

Coronamaatregelen

  • Het concert wordt gespeeld volgens het corona-protocol van branchevereniging NAPK
  • We vragen je om niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling te komen, dat voorkomt eventuele wachtrijen.
  • Houd alsjeblieft 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (38 graden of hoger).
  • Mocht je na aankoop van je ticket verkoudheidsklachten ontwikkelen, dan kun je je tot 4 uur voor aanvang afmelden via kassa@gaudeamus.nl en je aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je echter het liefst een dag voor het concert af, dan kunnen we eventueel iemand anders blij maken met je ticket(s).


Festivallocaties
Onze concerten vinden dit jaar plaats in TivoliVredenburg en Het Huis Utrecht. Voor specifieke informatie over je bezoek aan een van onze festivallocaties verwijzen we je graag naar de speciale informatiepagina’s van TivoliVredenburg  en Het Huis Utrecht.

NB. De informatie op deze pagina is aan verandering onderhevig. De komende tijd houden we het overheidsbeleid rondom Covid-19 nauwlettend in de gaten. Kijk voor de meest actuele informatie over hoe Gaudeamus omgaat met de voorzorgsmaatregelen rondom Corona hier.