playlist: Opnames Gaudeamus Festival 2023 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

Gaudeamus Stranded FM Sessies tijdens de Muziekweek

Dit jaar werken we voor de tweede keer samen met internetradiostation Stranded FM tijdens de Gaudeamus Muziekweek. Stranded FM stimuleert lokaal muzikaal talent en makers en biedt een hub voor de vele culturele instellingen die onze stad rijk is. Op zaterdagmiddag presenteren componisten Luke Deane en Boris Bezemer een speciale volledige middagshow live op Stranded FM. Tijdens de Gaudeamus Saturday Night presenteert Stranded FM live optredens en DJ-sets.

Vorig jaar werden componisten Luke Deane en Boris Bezemer door Gaudeamus gevraagd om een show van 60 minuten te presenteren bij Stranded FM. Dit jaar keren ze terug naar de Stranded FM-studio voor een volledige middagshow, van 12:00 tot 18:00 uur. Het publiek is zeer welkom om tijdens de uitzending de studio te bezoeken. De Stranded FM bevindt zich in het gebouw van Kapitaal:

Luke en Boris zullen verschillende gasten in de studio uitnodigen. Verwacht optredens van Diamanda Dramm, Suzanne Kraft, Merel Vercammen, David Ko en nog veel meer. Luisteraars worden ook uitgenodigd om te bellen tijdens de show: je kunt Luke en Boris bellen op (+31) 0642553948 tussen 12:00 – 17:00 uur en dan ben je live op de radio!