playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

Gaudeamus vs. Stranded FM

Gaudeamus werkt dit jaar tijdens de Muziekweek nauw samen met online radiostation Stranded FM. Van woensdag t/m vrijdag maken we dagelijks van 16:00 tot 17:00 in samenwerking met Stranded FM een live radioprogramma met veel gasten (componisten en musici) en (live) muziek van het festival. Op zaterdag presenteren we tijdens de Saturday Night een podium geco-host en gecureerd door Stranded. En op zondag geven we een keur aan muzikanten van het festival carte blanche om een uur lang radio te maken. 

Dagelijkse show
Op woensdag ontvangen onze presentatoren Jan Nieuwenhuis en Luuk Ottenhof pianist Nora Mulder die vooruitblikt op de premiere van The Garden van componist Richard Ayres. Op donderdag zijn componisten Bart de Vrees en Adam Basanta te gast. Op vrijdag is gitarist Jasper Stadhouders te gast, die op de Saturday Night aantreedt met Practical Music. Tune dagelijks in op www.stranded.fm!

Saturday Night
Op zaterdag wordt de Club Nine tijdens de Saturday Night omgetoverd tot het Stranded FM Stage. Plastiklova, Cengiz Arslanpay, CARMEN & Matthew Schoen, Carla dal Forno, Coby Sey en Eva Geist treden op, en tussen de concerten door draait een Stranded DJ.

Zondagsessies
De hele zondagmiddag krijgen muzikanten uit het Gaudeamus-programma een uur om te vullen hoe ze maar willen. Het complete programma moet nog vorm krijgen, maar verwacht in ieder geval verrassende shows van Zeno van den Broek & Gagi Petrovic, Rita Karpati (BarmyFiveseveN), Boris Bezemer, Anthony Vine, CARMEN (Carmen Vanderveken) en Luke Deane. Tune zondag in op www.stranded.fm!