playlist: Opnames Gaudeamus Festival 2023 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

Nieuw bestuur Gaudeamus

Gaudeamus is 2021 niet enkel gestart met een nieuwe directeur en zakelijk manager, maar ook een bijna geheel nieuw bestuur. Het bestuur is aangevuld met de nieuwe penningmeester Romano Herrie, de nieuwe secretaris Janny Rodermond en twee aanvullende nieuwe bestuursleden, Nikita Shahbazi en Aart van der Maas. Rens Machielse blijft voorzitter.

Van links naar rechts op de foto:

  • Nikita Shahbazi gelooft in de kracht van muziek en dans om meer verbinding tussen culturen te creëren. Zij is de oprichtster van IMOVE Foundation en Middle East Dance Company.
  • Rens Machielse was directeur HKU Muziek en Technologie en is nu actief als mediacomponist en docent filmmuziek. In 2020 verscheen zijn boek The Sound Track.
  • Aart van der Maas is musicoloog, onderzoeker, geeft leiding aan de Master Community Development (HU) en doet promotieonderzoek naar inclusieve culture commons.
  • Janny Rodermond is stadssocioloog, wetenschapsjournalist en hoofdredacteur van vaktijdschrift de Architect. Gaf als directeur/bestuurder vorm aan het Stimuleringsfonds creatieve industrie.
  • Romano Herrie is Senior Banker Telecom, Media & Technology bij Rabobank en gepassioneerd muziekliefhebber.