playlist: Podcast Curious Ears Season 2 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar nieuwsberichten

VACATURE: Zakelijk leider

In verband met het vertrek van de huidige algemeen directeur Henk Heuvelmans per 1 januari 2021 is Gaudeamus op zoek naar een Zakelijk Leider, die samen met de nieuwe directeur Martijn Buser en met de andere collega’s bijdraagt aan de continuïteit en doorontwikkeling van Gaudeamus als nationaal en internationaal toonaangevende instelling op het gebied van muziekpioniers.

Samen met de directeur, die eindverantwoordelijk is maar zich vooral op de artistiek inhoudelijke zaken richt, maak je plannen voor programmering en projecten, waarbij jij je vooral op de financiële haalbaarheid richt. Je denkt daarbij in mogelijkheden en bent creatief in oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige onderbouwing van subsidieaanvragen en onderhoudt de contacten met onze partners en subsidierelaties (regionaal, nationaal en internationaal). Ook ben je verantwoordelijk voor begroting en verantwoording, zowel voor onze reguliere werkzaamheden als voor onze projecten en programma’s (met name de bedrijfsmatige aspecten van de Gaudeamus Muziekweek).

Je geeft intern leiding aan onze marketingmedewerker en onze medewerker relatiebeheer en gedurende het festival ben je tevens projectleider van het projectteam. Gemiddeld een dagdeel per week ben je tevens zakelijk leider van het Muziekhuis Utrecht, het gebouw waarin Gaudeamus – naast een aantal andere gebruikers – resideert en dat met name een facilitaire functie heeft in het Utrechtse muziekleven.

Wij laten ons in de procedure begeleiden door executive searchbureau Colourful People. Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of over Gaudeamus, ga naar de volledige vacaturetekst.