playlist: Podcast Curious Ears Season 2 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Gaudeamus Strippenkaart: 5 concerten voor €50

Gaudeamus bezoeken is altijd een ontdekkingstocht. Tijdens ons festival hoor je gloednieuwe muziek van jonge muziekpioniers en aanstormend talent: soms ongemakkelijk, soms ongelofelijk, bijna altijd ongehoord. De beste manier om Gaudeamus te beleven is daarom door tenminste vijf concerten te bezoeken en je volop te laten verrassen.

Doe dat dit jaar extra voordelig en koop een strippenkaart: voor €50 toegang tot 5 concerten naar keuze. Maar dat is niet alles: strippenkaarthouders kunnen al een week eerder kaarten reserveren voor alle concerten uit het programma!

Koop nu

Na aanschaf van de strippenkaart krijg je een kortingscode voor 5 gratis concerten die je online voorafgaand aan het festival verzilvert. Je kunt hiervoor kiezen uit het volledige concertprogramma, met uitzondering van de Saturday Night. De concerten die nu online staan, vormen nog maar ongeveer de helft van het hele aanbod, dus er valt een hoop te kiezen!

Op 8 juli krijg je als strippenkaarthouder al toegang tot het volledige programma: 15 juli start de reguliere kaartverkoop.

Voorwaarden:

  • De strippenkaart is strikt persoonlijk
  • De strippenkaart geldt voor maximaal 1 kaart per concert
  • De strippenkaart is niet geldig voor tickets voor de Saturday Night
  • Concerten kunnen uitverkopen, dus wees op tijd met het boeken van je toegangskaarten
  • Het verzilveren van de strippenkaart kan enkel via de online kassa
  • Je strippenkaart is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje

 

Koop nu

Terug naar festival