playlist: Podcast Curious Ears Season 2 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Tickets en info

CORONA-RICHTLIJNEN We volgen nauwgezet de nationale richtlijnen en regels in de productie van onze concerten. Het is mogelijk dat hierdoor in de aanloop naar het concert wijzigingen optreden in capaciteit of de locatie. Bekijk verder de up to date informatie over de richtlijnen rondom Covid-19 en de gevolgen daarvan voor de individuele evenementen.

ONLINE KAARTVERKOOP Tickets zijn enkel online te koop, via gaudeamus.nl, tot een uur voor aanvang van het concert. Het is niet meer nodig om een account aan te maken om tickets te kopen via onze webshop: enkel je e-mailadres invoeren is genoeg. Je gegevens worden bewaard, dus als je extra gegevens invult (zoals je postadres omdat je graag post van ons ontvangt) hoef je dat een volgende keer niet nogmaals te doen, je gegevens zijn dan met je e-mailadres verbonden.

E-TICKETS Tickets worden als e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Toon je ticket bij binnenkomst: dat kan gewoon vanaf je telefoon. Printen hoeft niet.

KOM OP TIJD Na aanvang van het concert is er om geluidsoverlast te voorkomen helaas geen toegang meer mogelijk.

TICKETS RETOURNEREN Je mag kaarten ruilen voor een andere datum of een ander concert. Dit kan tot uiterlijk een dag voor de voorstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met kassa@gaudeamus.nl. Slechts in uitzonderlijke gevallen kunt u uw kaarten retourneren.

KORTINGEN Bij de meeste concerten is het mogelijk om kaarten te kopen met korting als je een studentenpas of een U-pas hebt of jonger bent dan 35 jaar. Neem je kortingspas mee, want bij de kaartcontrole kan naar je kortingspas gevraagd worden. Als je de pas niet bij je hebt, moet je bijbetalen tot de volledige prijs.

VOORWAARDEN Op alle toegangsbewijzen zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals (VNPF) van toepassing.

WE ARE PUBLIC Bij een aantal van onze concerten ben je welkom met een We Are Public-pas. Bekijk het aanbod van We Are Public op hun website.