playlist: Gaudeamus Recordings playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Tickets en info

Het programma bestaat dit jaar uit 2 componenten:

ONLINE

Alle online programma’s zijn via onze website beschikbaar volgens een pay-as-you-likeprincipe. Je hoeft niet in te loggen, je hoeft geen speciaal programma te downloaden. Je hoeft enkel met de internetbrowser van je keuze naar www.gaudeamus.nl te gaan en de livestream die bezig is aan te klikken. Via de pay-as-you-like-knop kun je dan, als je dat wilt, een donatie doen. Laat vooral ook in het chatscherm weten wat je van het concert vindt!

FYSIEK

Voor alle concerten waar bezoekers fysiek bij aanwezig kunnen zijn, zijn tickets te koop met een vaste prijs van €20. Vanwege de bijzondere omstandigheden hebben we besloten om dit jaar eenmalig géén kortingsprijzen te hanteren. 

Vrijwel alle fysieke concerten zijn ook online te bekijken.

Tickets zijn tot een uur voor aanvang online te koop via gaudeamus.nl. 

Festivalkassa

Tijdens de dagen van het festival kunnen tickets ook worden gekocht bij de centrale kassa van Gaudeamus in TivoliVredenburg. Hier kun je tevens terecht voor informatie over alle concerten en activiteiten. Vanaf donderdag 10 september is deze dagelijks geopend van 18:00 tot 20:15. 

Op enkele andere locaties is ook ter plekke een kassa geopend, maar dat geldt niet voor alle locaties. Bekijk per evenement op gaudeamus.nl of het mogelijk is om ter plekke een ticket te kopen.

Per ticket rekenen we €1,50 aan transactiekosten. Deze zitten al inbegrepen bij de ticketprijs.

Richtlijnen

We volgen nauwgezet de nationale richtlijnen en regels in de productie van onze concerten. Het is mogelijk dat hierdoor in de aanloop naar het festival wijzigingen optreden in capaciteit of de locatie. Kijk telkens op gaudeamus.nl voor up to date informatie richtlijnen Covid-19 en de gevolgen daarvan voor de individuele evenementen.

Contact

Zit de gezochte informatie hier niet tussen? Of heb je een vraag met betrekking tot je ticket(s)? Neem dan contact met ons op via kassa@gaudeamus.nl of bel 030 820 01 14

Op alle toegangsbewijzen zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals (VNPF) van toepassing.