Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk om ons publiek goed te informeren over de toegankelijkheid van ons festival. De evenementen van ons festival vinden plaats op verschillende locaties, waarvan de meesten goed toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Deze webpagina geeft veel informatie over de toegankelijkheid van de locaties. Maar ook ter plaatse helpen onze vrijwilligers en de festival medewerkers je met het uitzoeken van de meest geschikte activiteit uit een breed scala aan concerten en interdisciplinaire uitvoeringen.

De meeste festivallocaties, zoals Muziekhuis Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht, TivoliVredenburg, Het Huis Utrecht, Centraal Museum, Theater Kikker, De Nijverheid, zijn allemaal rolstoel toegankelijk en de meeste zijn uitgerust met gehandicapte toiletten en liften.
Sommige locaties bieden slechthorenden bovendien de mogelijkheid om ten volle te genieten van de uitvoeringen van het festival, dankzij hoortoestellen (zoals een ringleiding in een van de zalen van Theater Kikker of het Phonak-systeem van TivoliVredenburg). De speciaal ontwikkelde akoestiek in de Stadsschouwburg Utrecht zorgt ook voor slechthorenden voor een aangename ervaring.
Ten slotte, als je een visuele handicap hebt, kun je ons een e-mail sturen bij het kopen van je ticket en wij zullen ervoor zorgen dat je, indien nodig, een plaats vooraan bij het podium krijgt.

Hieronder vind je meer informatie over de toegankelijkheid van Gaudeamus Muziekweek 2019-locaties. Voor meer uitgebreide informatie verwijzen wij je ook graag naar hun websites.

TIVOLI VREDENBURG:

    

→ Meer informatie over toegankelijkheid in TivoliVredenburg

 THEATER KIKKER: 

    

→ Meer informatie over toegankelijkheid in Theater Kikker

HET HUIS UTRECHT:  

    

→ Meer informatie over toegankelijkheid in Het Huis Utrecht

CENTRAAL MUSEUM: 

    

→ Meer informatie over toegankelijkheid in Centraal Museum

STADSSCHOUWBURG UTRECHT:

    

DE UTRECHTER: 

    

DE NIJVERHEID: 

 

KUNSTRUIMTE KUUB: 

 

FILMCAFÉ:

 

MOLEN DE STER: Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

NICOLAIKERK: Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Do not hesitate to contact us if you have any questions,
Tel: (+31) (0)30 82 00 114
Email: camille@gaudeamus.nl