playlist: Gaudeamus Recordings playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Vrijwilligers Gaudeamus Muziekweek 2019

Gaudeamus is op zoek naar vrijwilligers! 

Wist je dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de Gaudeamus Muziekweek? Ieder jaar werken we samen met een kleine en gezellige groep vrijwilligers om het festival op rolletjes te laten lopen. Er zijn verschillende functies waarin je kunt helpen en het is een leuke manier om direct betrokken te worden bij de groei en ontwikkelingen van de hedendaagse muziek. Ook is het een mooie gelegenheid om je (inter)nationale netwerk uit te breiden, de componisten van morgen te ontmoeten en te werken op de mooiste locaties in Utrecht! 

Wat kun je als vrijwilliger van ons verwachten?

  • Een passe-partout voor het festival (mits een minimum van drie diensten wordt gewerkt).
  • Lunch en/of diner als je dienst hiervoor in aanmerking komt.
  • Een kijkje achter de schermen bij het oudste muziekfestival van Nederland.
  • Een hoop gezelligheid!

Wat verwachten wij van jou als vrijwilliger? 

  • Minimale beschikbaarheid van drie dagen/dagdelen tijden de festivalperiode (3 t/m 9 sep)
  • Je werkt minimaal drie diensten tussen de 4 en 7 uur. 

Lees hier alle informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties.

NB: Non-Dutch speakers are also very welcome to apply. If the form is a problem for you, you can also apply by sending an e-mail to vrijwilligers@gaudeamus.nl.

Aanmeldingsformulier vrijwilligers

  • Beschikbaarheid

    Alleen als Host Muziekhuis werk je zowel tijdens de Academy week voorafgaand aan het festival (29 aug t/m 3 sep) als tijdens het festival (4 t/m 9 sep)
  • Welke functie heeft je voorkeur? Geef je top 3 op!

* verplicht veld
**Let op! Deze tijden zijn NIET de uiteindelijke diensttijden, maar een inventarisatie van welke dagen je beschikbaar bent. Diensttijden zullen altijd binnen je beschikbaarheid vallen.

Als je voor het eerst vrijwilliger bent bij Gaudeamus zullen we een kennismakingsgesprek met je inplannen. Het liefst nodigen we je uit op ons kantoor in Utrecht. Mocht dit niet lukken dan kan er ook een belafspraak gemaakt worden.

Dank voor het invullen van het aanmeldformulier! We komen snel met je terug met meer informatie dus houd je mail goed in de gaten. Voor vragen kun je altijd mailen naar vrijwilligers@gaudeamus.nl.