playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

STEUN GAUDEAMUS

Al bijna 75 jaar zet Gaudeamus zich in voor de nieuwste muziek. Sinds het allereerste concert georganiseerd door Walter Maas in 1945 heeft Gaudeamus zich ontwikkeld tot een innovatieve hotspot voor muziekpioniers wereldwijd. Als festival, ontwikkelplek voor talent en opdrachtgever presenteert Gaudeamus ongehoorde klanken van nieuwe muziekpioniers, met een veel rijker muzieklandschap tot gevolg.

JE STEUN IS NU NODIG
We willen ons blijven inzetten voor de nieuwste muziek. Nu en in de toekomst. Daarvoor hebben we je steun hard nodig. Doneer en draag daarmee bij aan ons talentontwikkelingsprogramma en opdrachtenbeleid waarmee we continu op zoek gaan naar nieuw talent wereldwijd en waarin innovatieve muziekpioniers een ontwikkelplek én podium krijgen. Gaudeamus presenteert jonge muziekpioniers en draagt zorg voor minimaal drie uitvoeringen van een nieuw werk. Steun ons en sta samen met ons aan de wieg van een succesvolle (internationale) carrière van de nieuwe generatie componisten.

Met een periodieke schenking verbind je je voor langere tijd aan Gaudeamus. Dat heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor jou. Ook als je eenmalig schenkt aan Gaudeamus zijn er voordelen. Lees meer over particulier en periodiek schenken

DONEREN
Je kunt Gaudeamus eenmalig of doorlopend steunen als Vriend. Lees meer over de mogelijkheden en vul het donatieformulier in

MEER WETEN?
Wil je meer weten over het steunen van Gaudeamus zoals fiscaal voordelig doneren, Vriend of Ambassadeur worden, nalaten aan Gaudeamus of het steunen van een specifiek project, neem dan contact op met Rogier van Splunder.

Rogier van Splunder | zakelijk manager
rogier@gaudeamus.nl | 030 – 820 01 11