playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Steun Gaudeamus (donatieformulier)

Toekomstmuziek

Al 75 jaar zet Gaudeamus zich in voor de nieuwste muziek. Sinds het allereerste concert georganiseerd door Walter Maas in 1945 heeft Gaudeamus zich ontwikkeld tot een innovatieve hotspot voor muziekpioniers wereldwijd. Als festival, ontwikkelplek voor talent en opdrachtgever presenteert Gaudeamus ongehoorde klanken van nieuwe muziekpioniers, met een veel rijker muzieklandschap tot gevolg.

Dankzij de jaarlijkse steun van particuliere donateurs kan Gaudeamus zich blijven inzetten voor de nieuwste muziek.

Word vriend

Vanaf € 5 per maand ben je Vriend van Gaudeamus. Onze Vrienden ontvangen jaarlijks samen met het programmaboek een uitnodiging voor de opening van het festival. Daarnaast houden we je op de hoogte van bijzonder nieuws en speciale events. Met een jaarlijkse donatie aan Gaudeamus maak je nieuwe generaties muziekpioniers mogelijk en investeer je direct in de toekomst van nieuwe muziek.

Word nu Vriend en ontvang het speciale jubileumboek cadeau!

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het steunen van Gaudeamus in de vorm van een periodieke schenking en meer uitleg over fiscaal voordelig doneren. Heb je vragen over nalaten aan Gaudeamus of het steunen van een specifiek project, neem dan contact op met Rogier van Splunder.

Rogier van Splunder | zakelijk manager
rogier@gaudeamus.nl | 030 – 820 01 11

Uw donatie