Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Steun Gaudeamus

Gaudeamus zet zich in voor de muziek van morgen. Sinds het allereerste concert georganiseerd door Walter Maas in 1945 heeft Gaudeamus zich ontwikkeld tot een innovatieve hotspot voor muziekpioniers wereldwijd. Als festival, ontwikkelplek voor talent en opdrachtgever presenteert Gaudeamus ongehoorde klanken van nieuwe muziekpioniers, met een veel rijker muzieklandschap tot gevolg. 

We zijn blij met iedere individuele donatie – klein of groot. Gebruik daarvoor het formulier hiernaast, of doe een extra donatie als je een concertkaartje koopt.

Word Vriend

Vanaf €60 per jaar (wat neerkomt op maar €5 per maand) ben je al Vriend van Gaudeamus. Onze Vrienden ontvangen jaarlijks een uitnodiging voor de opening van het festival en worden uitgenodigd voor een exclusieve openbare repetitie. Ook krijg je bij de start van je Vriendschap ons speciale jubileumboek cadeau. Meld je aan en doe je eerste betaling via het formulier hiernaast. Wil je jaarlijks meer dan €60 doneren en daarbij gebruik maken van mogelijk belastingvoordeel, neem dan contact met ons op.

Belastingvoordeel

Wist je dat schenken aan cultuur belastingvooroordelen heeft? Gaudeamus heeft een ANBI-status. Door de Geefwet mogen particulieren 25% bovenop het giftbedrag aftrekken van de belasting. Je kunt het aftrekbaar maken van giften zelf regelen door deze in te vullen bij je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Ook voor bedrijven zijn er voordelen. Lees meer over belastingaftrek van giften aan cultuur.

Deelname aan Walter Maas Geef Kring

In een persoonlijke kennismaking vertellen we je graag meer over Gaudeamus en de mogelijkheden om bij te dragen. We nodigen je dan ook van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Floor Ruyters:

Floor Ruyters | zakelijk leider
floor@gaudeamus.nl | 030 – 820 01 11 (kantoordagen: ma en wo)

Uw donatie