playlist: Mixing The Archive - 75 Years of Gaudeamus playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Steun Gaudeamus (donatieformulier)

TOEKOMSTMUZIEK

Al bijna 75 jaar zet Gaudeamus zich in voor de nieuwste muziek. Sinds het allereerste concert georganiseerd door Walter Maas in 1945 heeft Gaudeamus zich ontwikkeld tot een innovatieve hotspot voor muziekpioniers wereldwijd. Als festival, ontwikkelplek voor talent en opdrachtgever presenteert Gaudeamus ongehoorde klanken van nieuwe muziekpioniers, met een veel rijker muzieklandschap tot gevolg.

Dankzij de jaarlijkse steun van particuliere donateurs kan Gaudeamus zich blijven inzetten voor de nieuwste muziek.

WORD VRIEND

Vanaf € 5 per maand ben je Vriend van Gaudeamus. Onze Vrienden ontvangen jaarlijks samen met het programmaboek een uitnodiging voor de opening van het festival. Daarnaast houden we je op de hoogte van bijzonder nieuws en speciale events. Met een jaarlijkse donatie aan Gaudeamus maak je nieuwe generaties muziekpioniers mogelijk en investeer je direct in de toekomst van nieuwe muziek.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over het steunen van Gaudeamus zoals fiscaal voordelig doneren, Vriend of Ambassadeur worden, nalaten aan Gaudeamus of het steunen van een specifiek project, neem dan contact op met Marisa Tempel.

Marisa Tempel | development
marisa@gaudeamus.nl | 030 – 820 01 14

Uw donatie