Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Ticket info

Je kunt Gaudeamus Festival 2024 bezoeken met een dagkaart of een passe-partout.

ONLINE KAARTVERKOOP Tickets zijn online te koop, via gaudeamus.nl. Het is niet meer nodig om een account aan te maken om tickets te kopen via onze webshop: enkel je e-mailadres invoeren is genoeg. Je gegevens worden bewaard, dus als je extra gegevens invult (zoals je postadres omdat je graag post van ons ontvangt) hoef je dat een volgende keer niet nogmaals te doen, je gegevens zijn dan met je e-mailadres verbonden.

E-TICKETS Tickets worden als e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Toon je ticket bij aankomst: dat kan gewoon vanaf je telefoon. Printen hoeft niet.

KOM OP TIJD Met een avond-, middagticket of passe-partout mag je naar alle concerten die vallen binnen het door jou gekochte ticket. Echter, het kan gebeuren dat sommige concerten op een gegeven moment vol zitten. Er zijn dan altijd voldoende andere concerten die je wel kunt bezoeken. Maar wil je graag een specifiek concert zien, zorg dan dat je op tijd (15 minuten voor aanvang) bij de zaal aanwezig bent. Na aanvang van het concert is er om geluidsoverlast te voorkomen helaas geen toegang meer mogelijk.

FESTIVALBALIE & POLSBANDJES Op het festival moet je je ticket omruilen voor een polsbandje. Dit kan bij de festivalbalie. Daar kun je ook terecht met al je vragen. Deze balie is iedere dag te vinden in TivoliVredenburg. De balie is geopend op iedere festivaldag vanaf 17:00, op vrijdag en zondag vanaf 16:30.

TICKETS RUILEN Je mag kaarten ruilen voor een andere datum of een ander concert. Dit kan tot uiterlijk een dag voor de voorstelling. Je kunt hiervoor contact opnemen met kassa@gaudeamus.nl. Terugbetaling van tickets is helaas niet mogelijk!

KORTINGEN Bij de meeste concerten is het mogelijk om kaarten te kopen met korting als je een studentenpas of een U-pas hebt of jonger bent dan 35 jaar. Neem je kortingspas mee, want bij de kaartcontrole kan naar je kortingspas gevraagd worden. Als je de pas niet bij je hebt, moet je bijbetalen tot de volledige prijs.

VOORWAARDEN Op alle toegangsbewijzen zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals (VNPF) van toepassing.

Ticketservice

Voor alle vragen rondom kaartverkoop stuur een e-mail naar kassa@gaudeamus.nl.

Toch liever telefonisch contact? Vermeld dan je telefoonnummer in je mailtje en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Passe-partout

Wil je zoveel mogelijk van het festival meemaken? Koop dan een passe-partout!

Koop
Gaudeamus '24

Dagtickets