Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Seizoen

Gaudeamus x Conlon: Disklavier Projection Works

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele concertprogramma.

KOOP TICKETS

Gaudeamus en Stichting Conlon presenteren Disklavier Projection Works in Museum Speelklok. De zelfspelende piano wordt in een nieuwe context geplaatst door gebruik van elektronica, digitale projecties en live coding.

Componist/programmeur Felipe Noriega en pianist Anne Veinberg brengen hun project CodeKlavier, waarin de piano computertaal genereert. Het algoritmische Riding the Euclidean Planes van Danny de Graan verkent symmetrie in zowel de bladmuziek als de eigenzinnige monochrome visuals. Robert van Heumen duikt in alle facetten van het geluid van de Disklavier, en laat hem grommen, piepen en schreeuwen.

Na het concert krijgt het publiek de mogelijkheid om de tentoonstelling Robots love Music te bezoeken (avondentree).


Ticketverkoop 

Voor het optreden moet je een regulier ticket voor het museum kopen met daarop de datum 13 januari. Het ticket kan van tevoren online worden gekocht via hun website. Ook vragen we je om een reservering te sturen naar info@museumspeelklok.nl waarin je aangeeft met hoeveel personen je bij het optreden aanwezig bent.  Je naam wordt dan op de reserveringslijst geplaatst. Let op: alleen de personen die op de reserveringslijst staan, zijn verzekerd van een plek.

Danny de Graan – Riding the Euclidean Planes
Robert van Heumen – Het geluid van de machine
Anne Veinberg & Felipe Noriega – CodeKlavier

Partners

Museum Speelklok