Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

FAQ

Waar kan ik kaarten kopen?
Tickets zijn online te koop, via gaudeamus.nl, tot een uur na aanvang van het dagprogramma.

Heb ik een polsbandje nodig?
Ja, voor iedere dag moet je je ticket omruilen voor een polsbandje. Dit kun je doen bij de festivalbalie in TivoliVredenburg. Deze is geopend op alle festivaldagen vanaf 17:00.

Hoe werken de dagtickets?
Dit jaar kan je met één ticket voor een dag alle concerten bezoeken die gedurende die dag plaats vinden.

Kan ik ook een ticket kopen voor 1 specifiek concert?
Nee. Gaudeamus Festival is een plek om nieuwe dingen te ontdekken en op avontuur te gaan, en dus hebben we ervoor gekozen om enkel dagtickets of passe-partouts te kopen, zodat iedere bezoeker meerdere concerten bezoekt.

Kan ik met mijn dagticket of passepartout dus bij alle concerten naar binnen?
Ja. Echter, het kan gebeuren dat sommige concerten op een gegeven moment vol zitten. Er zijn dan altijd voldoende andere concerten die je wel kunt bezoeken. Maar wil je graag een specifiek concert zien, zorg dan dat je op tijd (15 minuten voor aanvang) bij de zaal aanwezig bent.

Kan ik een plek reserveren voor specifieke concerten?
Nee, helaas, het is niet mogelijk om van tevoren een plek te reserveren. Als je ergens graag bij wil zijn is het aan te raden om bijtijds (15 minuten voor aanvang) aanwezig te zijn. Ook is het festivalprogramma zo opgebouwd dat je altijd snel terecht kan bij een ander concert.

Hoe kom ik van zaal naar zaal?
De makkelijkste manier van transport in Utrecht is per fiets. Maar de meeste zalen zijn op een loopafstand van minder dan 15 minuten.

Hoe toegankelijk zijn de locaties?
In alle locaties is het mogelijk om te zitten.

Alle locaties zijn per rolstoel toegankelijk en ook de toiletten zijn toegankelijk met rolstoel.

Faciliteiten voor zicht- en gehoorondersteuning zijn beschikbaar in Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker en TivoliVredenburg.

Heb je specifieke vragen over de toegankelijkheid van onze locaties, neem dan contact met ons op via publiciteit@gaudeamus.nl.