playlist: Podcast Curious Ears Season 3 playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

FAQ

Waar kan ik kaarten kopen?
Tickets zijn online te koop, via gaudeamus.nl, tot een uur na aanvang van het dagprogramma.

Heb ik een polsbandje nodig?
Ja, voor iedere dag moet je je ticket omruilen voor een polsbandje. Dit kun je doen bij de festivalbalie in TivoliVredenburg.

Hoe werken de dagtickets?
Dit jaar kan je met één ticket voor een dag alle concerten bezoeken die gedurende die dag plaats vinden. Het programma op zondagmiddag is gratis.

Kan ik met mijn dagticket of passepartout dus bij alle concerten naar binnen?
Ja. Echter, het kan gebeuren dat sommige concerten op een gegeven moment vol zitten. Er zijn dan altijd voldoende andere concerten die je wel kunt bezoeken. Maar wil je graag een specifiek concert zien, zorg dan dat je op tijd (uiterlijk 20 minuten voor aanvang) bij de zaal aanwezig bent.

Kan ik een plek reserveren voor specifieke concerten?
Nee, helaas, het is niet mogelijk om van tevoren een plek te reserveren. Als je ergens graag bij wil zijn is het aan te raden om bijtijds (uiterlijk 20 minuten voor aanvang) aanwezig te zijn. Ook is het festivalprogramma zo opgebouwd dat je altijd snel terecht kan bij een ander concert.

Hoe kom ik van zaal naar zaal?
De makkelijkste manier van transport in Utrecht is per fiets. Maar de meeste zalen zijn op een loopafstand van minder dan 15 minuten.

Zijn alle zalen toegankelijk voor mensen met een beperking?
We streven ernaar het festival zo toegankelijk mogelijk te maken. Vrijwel alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over toegankelijke toiletten of faciliteiten voor zicht- en gehoorondersteuning. Echter, voor de evenementen op deze locaties geldt dit helaas niet:

  • De Nijverheid
  • De Havenloods

Heb je specifieke vragen over de toegankelijkheid van onze locaties, neem dan contact met ons op via publiciteit@gaudeamus.nl.