Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Diamanda Dramm
Festival

Diamanda Dramm – Subverse part 2

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele concertprogramma.

Hoe veelzijdig en theatraal kan een solo vioolconcert zijn? Heel erg, bewijst Diamanda Dramm met haar dynamische, fysieke en visueel overweldigende concerten. Gekleed in extravagante gewaden van modehuis MAISON the FAUX kneedt Dramm haar eigen folky liedjes, hedendaagse composities en vioolvirtuositeit samen tot een naadloze performance. 

Voor dit concert vroeg zij de Schotse componist Genevieve Murphy om haar eerdere performance Subverse te transformeren tot iets gloednieuws, met nieuwe noten en nieuwe perspectieven.

“Serene barokviolinistiek met een synthbasje uit een orgelpedaal. Loepzuiver gezongen songs op geplukte snaren. Pakkende spoken word voordracht. In een opgengewerkt spiegeldecor van Ascon de Nijs liet Dramm horen waarom ze een van de spannendste performers van dit moment is.” – NRC

Dit concert is voor een beperkt publiek live te bezoeken in TivoliVredenburg. Klik rechts om uw tickets te bestellen. Ook zal het concert als livestream te zien zijn. Daarbij kun je een donatie doen volgens het pay-as-you-like principe. Voor meer informatie check de tickets & info pagina.

PROGRAMMA

Muziek van Diamanda La Berge Dramm, Genevieve Murphy
Tekst SJ Fowler 

UITVOERENDEN

Diamanda Dramm - viool, stem, bassdrum
Ascon de Nijs - decor
MAISON the FAUX - kostuum

Facebook-event

Partners

Wonderfeel, November Music, Music on Main, met dank aan Connecting North Sea Neighbours Through Arts & Culture