Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren

Seizoen

Gaudeamus Terrapolis #1

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele concertprogramma.

Eerste editie van Gaudeamus Terrapolis, onze gloednieuwe concertserie voor avontuurlijke, multidisciplinaire performances in De Nijverheid. Met ’s avonds drie performances en ’s middags twee workshops van Screen Dive.

Geluidskunstenaars Annabel Schouten, Gemma Luz Bosch en Mees Siderius gaan in dialoog met het buitengebied van De Nijverheid en brengen zo klank en ruimte samen in hun speelse openluchtvoorstelling Klink? Soheil Shayesteh combineert zijn viool- en kamancheh-spel met live elektronica en visuals. Hij slaat een brug tussen hedendaagse klassieke muziek, Perzische traditionele muziek en experimentele en interactieve elektronica.

Luke Deane, de veelzijdige en ongrijpbare componist die veel samenwerkt met theater- en filmmakers, treedt op met zijn alter ego en band Lisa and the F.I.X. Een androgyne, theatrale performer die pure emotie vertaalt naar iets tussen folk, synthpop en progrock in. Luke Deane is ook een van de curatoren van Screen Dive, een online platform voor interactieve geluidskunst van Gaudeamus. Voorafgaand aan het openbare programma van Gaudeamus Terrapolis zijn er twee workshops van Screen Dive, voor iedereen die ervaring op wil doen met het bouwen van muzikale games en interactieve werken. De workshops resulteren in een guerilla-performance halverwege de avond.

TIJDSCHEMA:

15:00 - 17:00 Screen Dive workshop: Social Distortion
17:30 - 19:00 Screen Dive workshop: FAKE NEWS | STAY TUNED
19:30 - 19:50 Introductie
20:00 - 20:30 Annabel Schouten, Gemma Luz Bosch & Mees Siderius
21:00 - 21:30 Soheil Shayesteh
21:45 - 22:35 Lisa and the F.I.X.

Foto: Isabelle Renate la Poutré

Makers

Partners

TivoliVredenburg
Rizoom