playlist: Gaudeamus Recordings playlist Klik op het toestaan van cookies om de playlist te beluisteren
terug naar programma

Slagwerk Den Haag & Zeno van den Broek – MA(N | CHINE) + Saturday Night Online

Zeno van den Broek

Vier slagwerkers, gemodificeerde bassdrums en verschillende drumrobots onderzoeken de relatie tussen mens en machine in het transdisciplinaire werk Ma(n|chine) van Zeno van den Broek. In de karakteristieke uitgebeende, maar intense minimalistische visuele en muzikale stijl van deze veelgeprezen maker gaan performers uit het digitale domein een dialoog aan met die van vlees en bloed. Een overweldigende verkenning van het spanningsveld tussen het algoritmische én het menselijke in compositie en uitvoering.

Na dit concert van Slagwerk Den Haag en Zeno van den Broek, dat zowel fysiek in TivoliVredenburg als online plaatsvindt, gaan we verder de nacht in met een digitaal programma gehost door Bec Plexus en No Compliments – ook wel bekend als musici/ componisten/bandgenoten Brechtje van Dijk en Allison Wright. 7,5 uur lang smeden ze live zoomoptredens, muziekvideo’s en gesprekken samen tot een eigenzinnige, unieke nachtshow.

Dit concert is voor een beperkt publiek live te bezoeken in TivoliVredenburg. Klik rechts om uw tickets te bestellen. Ook zal het concert als livestream te zien zijn. Daarbij kun je een donatie doen volgens het pay-as-you-like principe. Voor meer informatie check de tickets & info pagina.